Ajankohtaista

Crefisol räätälöi putki- ja kaapeliratkaisut asennuskohteiden mukaan. Meillä on pitkä kokemus eri toimialojen laitteiden ja koneiden putkien, kaapeleiden ja suojaustuotteiden lujuus- ja materiaalivaatimuksista.

Perusmateriaalit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Moniputkikaapelit sopivat erinomaisesti esim kohteisiin, joissa laitteiden välinen etäisyys on pitempi. Voimme ajaa myös yhden tai useampia neste- tai paineilmaputkia sekä sähkökaapeleita sidoskalvon ja suojavaipan sisään. Kätevän asennettavuuden lisäksi suojavaippa lisää putkien käyttöikää suojaamalla niitä kulumiselta, lialta ja muulta ulkopuoliselta haitalta. Erikoisvaippoja ovat mm. kipinänkestävät vaipat ja halogeenivapaat vaipat.

 Instrumentointikaapelit mm.:
KJAAM, 2xKJAAM, 4xKJAAM, 2xNOVAK, 4xNOVAK, 2xNOMAK, REDAK, NESMAK

SUOJASPIRAALIT

SUOJAAMISEEN, MERKITSEMISEEN JA NIPUTTAMISEEN

Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetut johdinsuojaustuotteet auttavat saamaan kaapelit hallintaan turvallisesti, helposti ja niiden lisäten niiden elinikää. Ne soveltuvat kaikkeen käyttöön teollisuuden vaativimmissakin kohteissa, säilyttävät ominaisuutensa  kauan ja antavat parhaassa tapauksessa lisää elinikää koko yksikölle.

Niitä käytetään johdinsarjojen valmistuksessa, laitevalmistuksessa ja tärkeiden kaapeleiden suojaamisessa. Kun kaapelit ja johtimet ovat suojattuina, niiden käsiteltävyys ja tunnistettavuus paranee, eivätkä ne altistu ulkopuolisille haitoille, kuten lialle, kylmyydelle, kuumuudelle, nesteille ja mekaaniselle kulutukselle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Me palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja nopeasti aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Crefisolin putki ja kaapeli on aina kustannustehokas ja ympäristönkin kannalta toimiva ratkaisu.