Vahvat muoviputket, suojausspiraalit sekä yhdistelmä- ja moniputkikaapelit

Crefisol räätälöi putki- ja kaapeliratkaisut asennuskohteiden mukaan. Meillä on pitkä kokemus eri toimialojen laitteiden ja koneiden putkien, kaapeleiden ja suojaustuotteiden lujuus- ja materiaalivaatimuksista.

PERUSPUTKET

Perinteiset ilma-, neste- ja kaasuputket ovat vakaisiin ja helppoihin olosuhteisiin tarkoitettuja putkia. Putket on valmistettu laadukkaista raaka-aineista, kuten polyamidista ja polyeteenistä.

PEXPUTKET

Yli 70°C lämpötiloille suosittelemme ristisilloitettuja polyeteeniputkia. Käsittelyn ansiosta kestomuovista tulee kertamuovia, joka ei esimerkiksi sula lainkaan. Putkia voidaan muovata lämmöllä haluttuun muotoon pysyvästi. Näillä putkilla saavutetaan jopa110°C lämpötilan kesto ja vielä silloinkin putkessa voi olla pieni paine. Lämmönkeston lisäksi ristisilloitetun polyeteenin ominaisuuksiin kuuluu hyvä kemiallinen kestävyys, joten se toimii erilaisissa höyryissä ja kosteissa ympäristöissä (esim. paperitehtaissa).

Kemikaalin kestävät putket kestävät erinomaisesti todella monia happoja ja emäksiä. Ne ovat lisäksi itsestään sammuvia ja halogeenivapaita. Näitä putkia voi käyttää elintarviketeollisuudessa, sillä niistä ei irtoa myrkkyjä tai makuja. Kemiallisen kestävyytensä lisäksi näille putkille on ominaista kova lämmön- ja paineen kesto. Nämä putket soveltuvat erinomaisesti biokaasulaitoksille ja biopolttoainetehtaille, joissa on paljon aggressiivisia höyryjä ja happoja.

MONIPUTKI- ja YHDISTELMÄKAAPELIT

Moniputki- ja yhdistelmäkaapelit ovat erinomaisia ratkaisuja kaikkeen prosessiteollisuuteen, kuten paperikoneisiin, meijereihin, vedenpuhdistamoihin, jätelaitoksiin, voimalaitoksiin ja muihin vastaaviin asennuksiin.  Moniputkikaapelin avulla on mahdollista saada useita toimintoja aikaiseksi yhdellä vedolla. Siksi asiakkaamme  ovat pystyneet puolittamaan työkustannuksia ja saamaan laitteensa nopeammin käyttökuntoon.

Moniputkikaapelit sopivat erinomaisesti esim kohteisiin, joissa laitteiden välinen etäisyys on pitempi. Voimme ajaa myös yhden tai useampia neste- tai paineilmaputkia sekä sähkökaapeleita sidoskalvon ja suojavaipan sisään. Kätevän asennettavuuden lisäksi suojavaippa lisää putkien käyttöikää suojaamalla niitä kulumiselta, lialta ja muulta ulkopuoliselta haitalta. Erikoisvaippoja ovat mm. kipinänkestävät vaipat ja halogeenivapaat vaipat.

 Instrumentointikaapelit mm.:
KJAAM, 2xKJAAM, 4xKJAAM, 2xNOVAK, 4xNOVAK, 2xNOMAK, REDAK, NESMAK

SUOJASPIRAALIT

SUOJAAMISEEN, MERKITSEMISEEN JA NIPUTTAMISEEN

Ensiluokkaisista raaka-aineista valmistetut johdinsuojaustuotteet auttavat saamaan kaapelit hallintaan turvallisesti, helposti ja niiden lisäten niiden elinikää. Ne soveltuvat kaikkeen käyttöön teollisuuden vaativimmissakin kohteissa, säilyttävät ominaisuutensa  kauan ja antavat parhaassa tapauksessa lisää elinikää koko yksikölle.

Niitä käytetään johdinsarjojen valmistuksessa, laitevalmistuksessa ja tärkeiden kaapeleiden suojaamisessa. Kun kaapelit ja johtimet ovat suojattuina, niiden käsiteltävyys ja tunnistettavuus paranee, eivätkä ne altistu ulkopuolisille haitoille, kuten lialle, kylmyydelle, kuumuudelle, nesteille ja mekaaniselle kulutukselle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Me palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja nopeasti aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen asti. Crefisolin putki ja kaapeli on aina kustannustehokas ja ympäristönkin kannalta toimiva ratkaisu.